Nove funkcije na mizah WP-D

Dokončali smo izdelavo vrtilne mize WP-D 3000 namenjeno za pozicioniranje kosov različnih oblik pri postopku varjenja. Vrtilne mize imajo motorna pogona za naklon in vrtenje glavne plošče.

Novosti

Daljinski upravljalnik z zaslonom na dotik in s standardnim hitrim konektorjem. Sedaj je možno upravljalnik popolnoma odklopiti. Prednost je ta, da lahko na isti konektor priklopimo tudi nožna stikala in druge naprave. V primeru poškodbe ali napake na opcijski napravi, se le to preko konektorja enostavno odklopi in pošlje k nam na popravilo.

Novost je tudi nožno stikalo s katerim upravljamo hitrost vrtenja. Hitrost se spreminja v odvisnosti od pritiska na stikalo. Tak tip stikala smo že večkrat integrirali ampak sedaj prvič tudi na WP-D mizi.

S pomočjo daljinskega upravljalnika lahko aparat za vrtenje krmilimo iz vseh strani, do oddaljenosti deset metrov (po naročilu tudi več). Rokovanje s krmilnimi tipkami je enostavno in praktično. Daljinska komanda je vgrajena v robustno jekleno ohišje, ki je namenjeno uporabi v industriji. Stikala so zaščitena pred padcem z jekleno zaščito, kabel pa je zaščiten z jeklenim opletom, odporen na raztegovanje in stiskanje.

Obe hitrosti, naklon ter vrtenje, sta nastavljivi. Na hrbtni strani je vgrajen priklop za masni kabel varilnega aparata. Vrtilna miza za varjenje se priklopi preko vtikača na napetost 230V.

Deli

Nedavne novice

Konzolni varilni stroj nove generacije: KVS-H

Konzolni varilni stroji KVS (ang. »column and boom«) so dobili novo različico in sicer KVS-H. Po želji stranke smo izdelali konzolni stroj za plazemsko varjenje velikih cevi. Tokrat smo izdelali enostavno različico, dvo-osni pomik brez dodatnih križnih sani. Omogoča tudi

Preberi več

Proizvodni program