Avtomati za obdelavo pločevine

Polirni avtomat

Stroj za dekorativno površinsko obdelavo pločevine (marmoriranje) PA2001

PA 2001 je stroj za dekorativno površinsko obdelavo pločevin – polirni avtomat. Dosega visokokakovostno zaključno obdelavo površine z uporabo vrtljivih brusilnih kamnov.

OPIS
GALERIJA

Opis:

Marmoriranje je postopek površinske obdelave pločevine iz različnih materialov. Najpogosteje se uporablja pri obdelavi pločevin iz nerjavečih jekel. Stroj je opremljen s štirimi električnimi motorji, ki poganjajo vrtljive brusilne kamne. Vsak motor nadzoruje en odsek stroja, vsak odsek pa je mogoče izključiti ločeno. Standardna širina odseka je 500 mm.

Na vretenih so nastavki brusnih glav. V njih so vgrajene posebne vzmeti, ki omogočajo prilagajanje brusnih glav pri različni obrabi. Pločevina se samodejno podaja skozi stroj, medtem ko se brusilni kamni prečno premikajo in vrtijo, da ustvarijo želen vzorec na površini. Pomikanje pločevine skozi stroj je izvedeno s pomočjo dveh parov vulkaniziranih valjev.

Hitrost poliranja se spreminja glede na nastavitve dekorativnega vzorca in se giblje od 0,25 do 0,75 metra na minuto. Stroj omogoča uporabo brusnih glav premera do 60 mm, različnih granulacij, v odvisnosti od zahtev uporabnika. Stroj je opremljen s senzorji, ki zaznajo vhod in izhod pločevine tako, da stroj deluje avtomatsko. Z dodatno opremo stroj lahko tudi samodejno nalaga in razlaga pločevino in nanaša zaščitno PVC folijo na obdelano površino. K stroju se lahko dodatno dogradi vhodna in izhodna miza in odsesovalni sistem za čiščenje nastalega prahu.

Dodatna oprema

Na polirni avtomat se lahko doda opcije:

  • Avtomatsko dodajanje zaščitne folije.
  • Krtača za odstranjevanje prahu.
  • Dodatna miza ali zalogovnik za dokončane kose.

Galerija

Proizvodni program